Bedankt! En een tipje van de sluier ;)

07 mei 2019

Dit weekend was het zo ver… Ons eerste offline evenement werd een feit! Samen met Evelyne waren we al maanden bezig met de voorbereidingen… Het was allemaal best wel spannend!

Maar “De Bonte Fabriek verkoopt uit” werd een schot in de roos!
De weergoden waren ons gunstig gezind, alle standhouders deden hun uiterste best om hun stand zo gezellig mogelijk in te richten. De barman zorgde voor overheerlijke homemade ice-tea en de bezoekers stroomden al snel massaal binnen!

Ook de stand van Lijstjestijd kreeg heel wat volk over de vloer! Zowel groot als klein vonden het heel leuk om eens aan ons rad te draaien 😉 Ons Lijstjestijdteam kreeg ook wat versterking dit weekend en hun enthousiasme werd gesmaakt!

Zaterdagavond was er ook nog een kleine receptie voor onze standhouders. Niet alleen wilden we hen graag bedanken, we wilden hen ook in primeur iets over ons nieuwe evenement vertellen! Iedereen kreeg een plantje met het nieuwe logo:


Ons nieuwe evenement zal MART heten. Hiermee verwijzen we naar onze Sint-Niklase roots (dialect “markt”) en zien we het het woord ‘art’ (kunst). Want onze volgende locatie is de Verbeke Foundation, waar kunst toch wel centraal staat! MART wordt een evenement waar je niet alleen kan shoppen, maar ook workshops kan volgen, van kunst kan proeven, optredens kan bekijken/beluisteren en natuurlijk gezellig kan eten en drinken!

Wij hebben alvast heel veel zin om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!
We verzamelden tijdens De Bonte Fabriek ook heel wat leuke ideeën op de ideeënmuur, die nemen we allemaal mee in onze voorbereidingen. Hou alvast 2 en 3 november vrij 😉

Wil je graag standhouder worden of op een andere manier meewerken aan MART? Stuur ons dan gerust een mailtje (info@lijstjestijd.be)

3 reacties op “Bedankt! En een tipje van de sluier ;)

  1. Nicky

    Het nieuwe concept klinkt als muziek in de oren! Echt heel leuk. En een toplocatie! Altijd te vinden om mee te helpen aan zo’n originele evenementen. 😉 Laat maar weten indien jullie extra hulp kunnen gebruiken. Succes ermee!

    1. Tine

      Dank je wel Nicky 😉 ik stuur je binnenkort wel eens! X

  2. Pingback: Full House #35 : Vanillemeisjes.be | Een Vrolijke mamablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.