Chareltje

29 apr 2017

Elke week zetten we één van de webshops in de kijker die je kan vinden op onze Inspiratiepagina.
Deze week is het de beurt aan Chareltje, een praktische baby-en kinderwebshop.

Wie?

Britt brengt samen met haar partner Chareltje groot. Als online marketeer kriebelde het al lang om zelf een webshop te starten. De online wereld boeit haar en ze vindt het fijn om op deze manier  praktische en duurzame baby- en kinderproducten tot bij de mensen te brengen.

Praktisch en klantvriendelijk

Chareltje is een baby- en kinderwebshop waar je allerlei praktische spullen en leuke kinderkleertjes koopt. Ze hebben alle producten op voorraad, om zo de beste service te garanderen. Ze verkopen niet zomaar alle producten. Ze kijken naar het verhaal, nut en visie van de producten/leveranciers. Ook op service maken ze het verschil. Via de chat op de shop stel je vragen aan echte personen, die jou zo goed en zo snel mogelijk helpen.
Verder speelt ook het ecologisch aspect een belangrijke rol. Onze kinderen zijn de toekomst, en dus moeten we zorgen dat ze een mooie toekomst tegemoet gaan. Daarom kiezen ze bijvoorbeeld voor kledij van organisch katoen, en gebruiken ze verzenddozen met het FSC label.

Hier hun drie topproducten:

#1 De zwemhulp van SwimFin
het zwemhulpmiddel voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen en onder toezicht van hun ouders de eerste zwemslagen gaan maken.

#2 De kwijlslabbetjes van Chareltje
Een set van 4 kwijlslabben met leuke, kleurrijke prints.

#3 De draagzakken van Ergobaby
Doordat hij is gemaakt van biokatoen, is de Ergobaby Organic een milieubewuste en ethisch verantwoorde keuze. De Ergobaby Organic heeft de zachtste buitenkant.

 

Eigen merk en pop-up

In de toekomst wil Britt graag nog groeien en haar eigen merk ‘Chareltje’ verder uitbouwen. Momenteel heeft ze nog geen eigen winkel, maar in de toekomst wil ze graag experimenteren met pop-up shops.

Favorieten

Zelf houdt Britt natuurlijk ook van webwinkelen en dat doet ze het liefst bij klassiekers als:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.