De Bonte Fabriek verkoopt uit

15 apr 2019

Een nieuw duo!

Op 4 en 5 mei organiseren we samen met Evelyne de De Bonte Fabriek verkoopt uit, een heuse stocksale met minimarkt in ’t Bauhuis te Sint-Niklaas! Je kan er gezellig winkelen met sfeermuziek en nadien iets eten en drinken in de bar.

De Bonte Fabriek is ondertussen al een gevestigde waarde in Sint-Niklaas. Sinds dit jaar maken wij deel uit van de organisatie. Evelyne was er van in het begin bij en ken je misschien van de kinderconceptstore Welp in de Stationsstraat van Sint-Niklaas. Je ziet ons samen blinken op de foto šŸ˜‰

Wat? Stocksale + Minimarkt

We verzamelden heel wat hippe (web)winkels die mooie kortingen aanbieden op de stockverkoop.
Daarnaast vind je ook leuke kraampjes op de minimarkt van kleinere (web)shops die unieke spulletjes verkopen.
Het aanbod is een mooie mix van fashion, lifestyle, interieur, kinderkleding en speelgoed. Je vindt alle deelnemende (web)shops ook op de website.

Laatste keerā€¦

Deze “uitverkoop” staat ook symbool voor de laatste editie van De Bonte Fabriek in zijn oude vorm. We voelden dat het tijd werd voor iets nieuws en gingen samen op zoek naar een vernieuwend concept en een andere locatie… Tijdens de beurs zullen we al een tipje van de sluier lichten, maar hou alvast 2 en 3 november vrij!

Ideeƫnmuur

Voor ons vernieuwend evenement is natuurlijk alle input welkom! Wat willen de bezoekers? Waarnaar zijn ze op zoek? Wat zouden ze graag zien, doen, beleven, proeven, …? Op de beurs installeren we daarom een heuse ideeĆ«nmuur! Hier kan elke bezoeker (en standhouder) zich helemaal laten gaan en zijn leukste, grappigste, stoutste ideeĆ«n op neerpennen of tekenen!

Hopelijk tot dan!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.