De Nieuwe Natie

19 feb 2018

Heb je, net als ons, een zwak voor startende Belgische ondernemers? Breng dan zeker eens een bezoekje aan De Nieuwe Natie in de Stadsfeestzaal van Antwerpen!
Je vindt er 15 creatievelingen die hun nieuwe producten graag willen voorstellen aan het grote publiek. Het aanbod wisselt voortdurend, zo kan je steeds opnieuw op ontdekking gaan. Momenteel vind je er deze vier toppers:

 

#1 Gezelligheid bij Hygge Concept

Katrien heeft zonder twijfel de gezelligste pop-up shop ooit gebouwd. Met de macramé’tjes aan de ingang en het groen her en der voel je je direct thuis. Katrien verkoopt in haar winkel heel wat mooie babyspullen en kinderkleren.
Wist je dat… de producten van Hygge Concept ook op Lijstjestijd staan?

#2 De juwelen van Anna Rosa

Deze sympathieke dame met Griekse roots is eigenlijk een architect, maar besliste onlangs dat haar passie bij juwelen ligt. Met aandacht voor materialen en een uniek design maakt ze eigenhandig de mooiste juwelen.
Er is ook een nieuwe webshop van haar op komst, die ze samen opent met enkele andere ontwerpers… Binnenkort meer hierover!

#3 Duurzame handtassen van Ms Bay

Saskia en Lawrence recycleren de huiden van zalmen en maken van dit vissenleder stijlvolle handtassen en accessoires. Het reliëf geeft hun collectie een extra dimensie.

#4 Zomerse sferen bij Bali Beach

Deze tropische concept store verkoopt kledij en accessoires, stuk voor stuk handgekozen in Bali. Daarnaast maken ze ook ‘Bali Beach Frops’, deze fruitijsjes zouden niet alleen lekker, maar ook gezond zijn…! Ik keer zeker nog eens terug met mijn Vanillemeisjes om dat te testen 😉

 

Wil je meer weten over de De Nieuwe Natie? Kijk dan zeker eens op hun website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.