Fairplace + WIN

06 jun 2018

We konden de voorbije weken al even proeven van dat heerlijke zomerweer en hopelijk stopt het daar niet bij. Wij hebben alvast heel veel zin in de zomer en vakantie die voor de deur staat!

Niets is leuker dan buiten spelen tot het donker is! Ook bij Fairplace weten ze dat. Ze hebben een prachtig aanbod aan duurzaam en creatief buitenspeelgoed! Heb jij ook echte buitenkinderen? Die bovendien heel graag met water spelen? Dan hebben we goed nieuws!

We mogen van Fairplace dit leuke setje van Quut weggeven! Het Belgische merk Quut combineert duurzaamheid en design. Ze ontwerpen uniek strandspeelgoed waar je jaren plezier aan beleeft en dat nét dat tikje anders is dan al de rest.

Wat?

#1 Ballo vintage 
Een revolutionaire strandemmer, waarmee de allerkleinsten wel water tot bij de put kunnen brengen op het strand, zonder meer dan de helft te verliezen onderweg.

#2 Scoppi 
Een  zandschop en -zeef, bijzonder stevig in uitvoering en geschikt voor kinderen (en volwassenen) van alle leeftijden

#3 Alto
Op een geniale manier stapel je de drie vormen op elkaar, gevuld met zand. Trek de onderste vorm naar boven, je neemt de 2 andere vormen mee en zo bouw je een perfecte toren in drie etages.

Hoe kan je winnen?

  1. Volg Lijstjestijd en Fairplace op IG en/of FB
  2. Tag een andere moeder/vader die ook zo’n buitenkinderen heeft ?

De actie loopt t.e.m. 30 juni, op 1 juli maken we de winnaar bekend!

2 reacties op “Fairplace + WIN

  1. Vicky Van de Vyver

    Met de nieuwe speeltuin die morgen geleverd wordt (inclusief zandbak!!) zou dit zeker heel welkom zijn!!! ????

  2. Dobbelaere Nele

    Net deze week 2 ballo’s en een alto besteld op fairplace en reeds ontvangen als verrassing voor de jongens voor onze vakantie naar zee deze zomer. een scoppi daarbij zouden ze super vinden! Céline Vangheluwe, bij jou ook wel fans? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.