HEIGHLON

18 sep 2018

Regelmatig zetten wij één van onze webshops in de kijker, en vandaag is het de beurt aan HEIGHLON, een nieuw schoenen – en kledinglabel.

Wie?

Christophe Hautier  heeft al sinds de opkomst van de e-commerce interesse in het reilen en zeilen ervan en alles wat erbij komt kijken (logistiek, marketing, …) En wat is de beste manier om de wereld van het online winkelen te leren kennen? Zelf iets starten! Terwijl hij zelf de website klaarstoomde, ging hij op zoek naar partners die hem konden helpen in het ontwikkelen van de perfecte lifestyle producten.

Sneakers en T-shirts

Het ultieme doel van HEIGHLON is een modern merk te worden waar zowel mannen als vrouwen hun gading kunnen vinden. Hun items zijn vooral stijlvol en minimalistisch van design. Op dit moment vind je in hun webshop de zelf ontworpen t-shirts en de THANE, een handgemaakte mannensneaker gemaakt van hoogwaardige materialen. Achter de schermen werkt Christophe nog aan andere producten (kledij, accessoires, schoenen). Hier zijn toppers van het moment:

 

THANE sneakers

“Ik ben trots op de schoenen. Op dit moment zijn enkel de THANE sneakers te verkrijgen, maar ik heb nog andere modellen in de pipeline die ik snel wil lanceren. Op vlak van kleding ben ik zeer tevreden van mijn sweaters en t-shirts, die ik hopelijk snel online kan brengen.”

Van A tot Z

Het leuke aan een webshop runnen vindt Christophe dat je alles van a tot z zelf bepaalt: de marketing, de social media, de keuze van de foto’s, het schrijven van de teksten, de huisstijl, de logistiek, de financiële opvolging, … Daarnaast maakt het lanceren van eigen producten de belevenis zeer uniek én uitdagend!

Favorieten

Zelf houdt Christophe ook van webwinkelen, dat doet hij naar eigen zeggen af en toe bij een grote bekende Nederlandse webshop… 😉
Voor het overige bezoekt hij vooral veel shops om de structuur en de werkwijze te analyseren, en daar kan soms een Belgische webshop tussen zitten.

 

Heb je zelf een leuke webshop?
Stuur dan zeker een mailtje naar info@lijstjestijd.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.