Hippeschoentjes

21 mrt 2018

Regelmatig zetten we één van onze shops in de kijker en vandaag is het de beurt aan Hippeschoentjes.be, een (web)shop vol leuke kinderschoenen, hippe (boeken)tassen en heerlijke sokken met nét dat tikkeltje meer!

Wie?

Kathleen en Hilde zijn de webshop zeven jaar geleden gestart. Zelf moesten ze voor hun kroost (samen 14 voetjes) elk seizoen weer op zoek naar kwalitatieve én leuke kinderschoenen. Met de bende de stad intrekken, dat was niet altijd evident en online vonden ze hun ding niet. Dan maar zelf een webshop opstarten, dachten ze… zo gezegd, zo gedaan!

Uniek en kwaliteit

Bij Hippeschoentjes vind je steeds een uitgebreide én unieke collectie vol kleur. Trendy, speels en eigenwijs. Steeds verantwoord en kwalitatief. Van maat 16 t.e.m. 41.. dus ja, ook zelfs voor mama’s 🙂 Ze hebben één gouden regel: een collectie neerzetten waarin zowel ouders als kinderen zich helemaal kunnen vinden! Ouders zeggen wel eens ” mijn kind mag hier uit alles kiezen” , en dat is wat ze willen! Naast het unieke van de collectie, hechten ze natuurlijk ook veel belang aan de kwaliteit van de schoenen en dat ze op een verantwoorde manier geproduceerd worden.
Hier hun drie toppers:

#1 Ocra sandaaltjes
“Deze sandaaltjes zijn niet alleen heel erg leuk, maar volgens ons ook één van de beste sandaaltjes ever!”

#2 Palmboom sneakers
“Een stoere en comfortabele allround sneaker met leuke palmboompjes. Met als pluspuntjes de slijtvaste neus en velcro sluiting.”

#3 Veja sneakers
“Omdat we ook graag eens aan ons zelf denken:)”

Passen en spelen

Dankzij hun online maatsysteem in centimeter vind je zorgeloos een passend paar schoenen voor zoon- of dochterlief en wordt online schoenen kopen kinderspel.
Als je de leuke schoentjes die je online zag toch graag even wil passen, dan kan dat! Want Hippe schoentjes heeft ook een echte winkel in Aarschot. In deze winkel zijn kinderen koning, want naast het deskundig advies vind je er een grote speelhoek!

Favorieten

Zelf houden de dames van Hippeschoentjes natuurlijk ook van webshoppen, en dat doen ze het liefst bij:

The wonder years
Kinderkleding in Gent

De Gele Flamingo
Een leuke baby – en kinderwebshop

Blabloom
Ecologische kinderproducten

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.