Liefde voor lijstjes #3 + free printable

Depositphotos_278566904_xl-2015

Onze eerste webinar!

Ik vind het altijd fijn om nieuwe dingen te leren. En om het met de woorden van Pippi te zeggen: “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”. Dat is zo ook wel een beetje mijn motto πŸ™‚
Dus enkele weken geleden begon ik mezelf te verdiepen in het webinarwereldje… Ik volgde een minicursus en ging aan de slag.

Met een klein hartje lanceerde ik vorige week onze eerste webinar en tot mijn grote vreugde stroomden de inschrijvingen snel binnen! Dat gaf me massa’s energie om verder te werken aan de voorbereidingen: wat zou ik allemaal vertellen en hoe kan ik dat visueel ondersteunen?

Samen geboortelijstjes maken

En gisteren was het dan zover! Heel wat enthousiaste zwangere mama’s nestelden zich voor mij achter hun computer om zich te laten onderdompelen in de wondere wereld van Lijstjestijd. Natuurlijk was ik wel een tikkeltje zenuwachtig en dan ga ik vanzelf veel te snel praten… Het is ook best wel wennen om de hele tijd tegen een scherm te vertellen. Gelukkig kreeg ik dankzij de chat toch wat interactie met mijn publiek en dat maakte het iets gemoedelijker πŸ™‚ Ik deelde heel wat handige tips & tricks en tegen het einde van de avond hadden we samen gezellig geboortelijstjes gemaakt!

Ben jij ook zwanger en heb je nu spijt dat je niet hebt deelgenomen? Stuur een mailtje naar info@lijstjestijd.be en ik stuur je de link om te herbekijken!

Free printable

Zoals de titel al doet vermoeden, krijgen jullie ook deze maand een gratis printable van ons! En omdat maart nog steeds babymaand is bij Lijstjestijd heeft ook dat lijstje iets met baby’s te maken natuurlijk πŸ˜‰

Ben jij zwanger en weet je niet goed waar te beginnen bij die geboortelijst? Dan komt deze checklist van en zeker wel van pas! Downloaden, printen en afvinken maar πŸ™‚

Veel lijstjesplezier!

TineΒ 

Meer Lijstjestijd met cookiescookies

1. Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken. Indien je deze website gebruikt aanvaard je deze noodzakelijke cookies.

2. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen algemene informatie over de manier waarop onze website wordt gebruikt. Op basis van deze gegevens kunnen wij de structuur, navigatie en inhoud van onze website gebruiksvriendelijker maken en verbeteren.

Lees meer over het privacy- en cookiebeleid van lijstjestijd