Lijstjestijd update

03 apr 2019

Wij doen hier een klein vreugdedansje want er staat weer een nieuwe versie van Lijstjestijd online! Op het eerste zicht lijkt er niet zoveel veranderd, maar er zijn toch een paar handige tools bijgekomen! Daarom hier een klein overzichtje:

Bookmarks

Heb je een lijstje van iemand gekregen dat je graag zou bewaren voor later? Dan kan dat vanaf nu! Op het startbord heb je links een knop “bewaarde lijstjes”. Hier kan je alle lijstjes van familie en vrienden bewaren voor later.
Hoe? Klik rechtsboven op het plusje en voer de code van het lijstje in.

Chats

Heb je een vraag over één van de cadeautjes? Welke maat van trui heeft jouw zus nodig of welke kleur van rugzak wil jouw petekind? Dan kan je vanaf nu (al dan niet anoniem) een berichtje sturen naar het feestvarken. Zo vermijd je misverstanden en geef je zeker het juiste cadeau 😉
Hoe? Rechtsonder kan je op een tekstballonnetje klikken en zo jouw boodschap typen.
(Je kan deze functie aan of uitzetten bij de instellingen van je lijstje)

Lay out

Onze trouwe fans zullen ook merken dat de lay out een klein beetje veranderd is. We proberen hiermee ons platform nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken!

Wat vind je ervan?

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar jullie meningen en ervaringen! Wat vind je van deze nieuwigheden? Heb je misschien nog een leuk idee voor de toekomst? Laat het ons dan zeker weten in een reactie of een mailtje naar info@lijstjestijd.be !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.