Loova

23 sep 2019

Elke maand zetten wij één van onze webshops in de kijker en deze keer is het de beurt aan Loova, een hippe webshop met juwelen in niet-alledaagse materialen!

Wie?

Evelyne, de dame achter Loova, is 30 jaar, woont in Dendermonde en is altijd graag bezig met iets. Ze behaalde in 2011 haar diploma Mode & Ontwerp en het kriebelde om zelf iets op poten te zetten. Met enorme belangstelling, nieuwsgierigheid en een stevige dosis creativiteit waagde ze zich aan het ontwerpen van juwelen.

Ze startte Loova als hobby maar nadien groeide het uit tot haar bijberoep. Je vindt bij Loova juwelen in plexiglas die Evelyne helemaal zelf ontwerpt.

Experimenteren

Evelyne houdt van experimenteren en doet dat zowel met vormen als met materialen. En zo komen haar collecties tot stand. Aangezien Evelyne alles zelf ontwerpt, kan ze van begin tot einde alles kiezen en dat geeft haar een enorme vrijheid.

Ze raakt vaak geïnspireerd door dingen die ze rond haar ziet. Nadien begint ze los te schetsen, knippen en plakken. Hieruit ontstaan de uiteindelijke juwelen. Haar drie favorieten zijn:

#1 Oorringen ‘Sofy
(collectie Epsilon)

#2 Ooringen ‘Iona
(collectie Migma)

#3 Halsketting ‘Lusi
(collectie Delta)

Elke dag is anders

“De variatie van mijn werk vind ik het meest leuke, elke dag is anders! Elk aspect zelf kunnen uitvoeren geeft enorm veel voldoening en uiteraard ook de complimenten die je krijgt. Of wanneer je iemand tegenkomt die een juweel uit mijn collectie draagt, heerlijk!” aldus Evelyne.

Favorieten

Zelf houdt Evelyne natuurlijk ook van webwinkelen! En dat doet ze het liefst bij:

  • Kaart Blanche: “Grappige kaartjes die ik graag cadeau geef. “
  • Lioloko: “Hier vond ik een leuk rugzakje voor mijn dochter. Heel toffe kinderspulletjes.”
  • Studio Lala: “Je vindt hier alles (in thema!) om de grote dag van je kapoen te vieren.”

Heb je zelf ook een leuke webshop en wil je graag deel uitmaken van Lijstjestijd? Stuur dan gerust een mailtje naar info@lijstjestijd.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.