Madame She She

20 jun 2018

Regelmatig zetten wij één van onze webshops in de kijker, en vandaag is het de beurt aan Madame She She, een webshop vol leuke kledij en accessoires voor modieuze vrouwen!

Wie?

Marjorie groeide op tussen de bloesjes en rokjes, want haar moeder had een eigen boetiek. Als vanzelf ging ze ook van shoppen houden en was ze steeds op zoek naar mooie fashion die uniek, maar toch betaalbaar was. Omdat ze niet altijd vond wat ze zocht, kwam ze op het idee om zelf een webshop te beginnen. Na een lange zoektocht voor de juiste naam werd “Madame She She” geboren, verre van een “chi chi madam”, maar wel een shop vol vrouwelijke en stijlvolle fashion!

Belgisch met Scandinavische invloeden

Voor haar collecties gaat Marjorie graag op jacht bij Scandinavisch merken. Ze vindt het vooral belangrijk dat de stukken uniek, kwalitatief en betaalbaar zijn. Voor de accessoires werkt ze samen met Belgische designers die opnieuw kwaliteit kunnen garanderen.
Marjorie is bovendien een grote fan van “slow fashion”, dat zijn tijdloze spullen die je kan blijven combineren en jarenlang kan dragen omdat ze trendloos zijn.

Omdat de collecties zo snel wisselen, is het voor haar moeilijk om favorieten te kiezen. Wel houdt ze steeds van minimalistische stuks, zoals een eenvoudige maar stijlvolle zwart handtas. Ook is ze verzot op streepjes en deze handzeep van The Gift Label zou ze heel graag zelf eens cadeau krijgen 😉

Homeparty’s en pop-up

Een eigen bakstenen winkel heeft Madame She She niet, wel organiseert Marjorie homeparty’s waar ze haar collectie in de woonkamers van de gastvrouwen opstelt. Een leuk concept dat zeker aanslaat, gezellig keuvelen met vriendinnen en naar huis gaan met iets nieuws om aan te doen!
Een stukje van de collectie is bovendien ook te vinden bij een Pop-up in Berchem, TOKO139. Het is een leuke shop met tal van Belgische designers, zeker een bezoekje waard!

Persoonlijke service

Ook al koop je online, Marjorie probeert er altijd haar persoonlijke service aan toe te voegen, haar liefde voor het vak. Ze krijgt ook steeds complimenten over haar collecties en daar is ze best wel fier op! Bij Madame Sheshe vind je geen duizenden dezelfde kleedjes en basic wear, maar unieke musthaves die je kleerkast die extra touch geven.

Marjorie vindt het ganse proces super uitdagend, van de aankoop tot de verkoop. Telkens ze een order binnenkrijgt, maakt haar hart een sprongetje! Het is waar wat ze zeggen: when you buy from a small business, an actual person is making a little happy dance… (En Marjorie danst heel graag 😉 )

Favorieten

Zelf houdt Madame Sheshe ook van webwinkelen, en dat doet ze het liefst bij:

Incluyco
“De tassen die ik gebruik voor Madame She She koop ik online bij Inluyco”

Supergoods
“Wel durf ik zeker eens te piepen bij Supergoods”

IKKS
“En IKKS is ook een van mijn favo’s”

 

Heb je zelf een leuke webshop? Stuur dan een mailtje naar info@lijstjestijd.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.