Mama Baas

15 aug 2018

Vandaag is het moederdag, hoog tijd dus om al die moeders eens in  de watten te leggen! Je kan natuurlijk ook gewoon jezelf even verwennen, dat verdienen we af en toe wel eens 😉 Want geef toe, het moederschap is een pittig parcours… eentje met vallen en opstaan. Daarom is het fijn om te weten dat we niet alleen zijn met onze twijfels, frustraties en zorgen.

Ken je Mama Baas? Mama Baas is zo’n online plek die ervoor zorgt dat je je niet alleen voelt in de reis doorheen het moederschap. Het is een forum dat eerlijke en herkenbare mamaverhalen brengt met tips van experts. Een tijdje geleden verscheen trouwens dit leuke artikel over Lijstjestijd ook op hun platform.

Wist je dat ze ook boeken schrijven? Je vindt ze allemaal op onze inspiratieborden, maar wij selecteerden alvast onze drie favorieten voor jullie:

#1 Ik word mama
Ik word mama is ideaal als cadeauboek voor een aanstaande of kersverse mama (of papa, want er staat ook een hoofdstuk speciaal voor de papa’s in!). Een boekje waar je blij van wordt!

#2 Mijn kind verveelt zich nooit
Heeft je kind last van acute verveleritis? Of zit jij door je entertainmentinspiratie heen? Geen paniek: dit boek staat barstensvol EHBV*-ideeën!
(*Eerste Hulp Bij Verveling)

#3 EHBK: Eerste Hulp bij Kleine kinderen
Een uniek boek over eerste hulp bij kinderen van 0 tot 8. Van banale kwaaltjes of kleine ongelukjes tot levensbedreigende situaties: wanneer moet je een arts inschakelen, hoe plak je een pleister op die moeilijke plek, hoe reanimeer je een baby, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.