MOMO-interior for little monsters

07 apr 2018

Regelmatig zetten we één van onze shops in de kijker en vandaag is het de beurt aan MOMO, een webshop met interieur-objecten voor de kinderkamer!

Wie?

Griet en Jan zijn vier jaar getrouwd en trotse ouders van Merel, die in april één jaar wordt. In het dagelijkse leven zijn Griet en Jan dierenarts en architect, maar het kriebelde al een tijdje om samen iets creatiefs te doen. Omdat ze allebei een voorliefde voor interieurvormgeving hebben en er heel wat jonge kindjes in hun omgeving zijn, kwam het idee om met “MOMO-interior for litlle monsters” te starten.

Kinderkamer opfleuren

Ze selecteren leuke spullen van kwaliteitsvolle merken die met veel liefde en persoonlijkheid werden gemaakt. Van speelgoed en meubeltjes tot verlichting en verzorgingsproducten. Ze willen originele interieur-objecten aanbieden die kinderen tussen 0 en 8 jaar kunnen koesteren en die huizen – maar bovenal kinderkamers – opfleuren en de speelsheid stimuleren. Hier hun drie toppers:

#1 Kinderbed – Flexa
“De bedjes van Flexa hebben hun dienst al bewezen en zijn naast erg stevig ook nog eens heel mooi!”

#2 Opbergzak-speeltapijt – Playgo
“Puur praktisch denken we direct aan de Play&Go zakken die helpen om het kinderspeelgoed in een mum van tijd op te bergen.”

#3 Muurstickers – POM
“Ook zijn we helemaal weg van de muurstickers van POM, op enkele minuten tijd tover je een kinderkamer om in een magische wereld. Makkelijk terug te verwijderen zonder telkens de kinderkamer te moeten schilderen.”

Creatief laboratorium

Momenteel zijn Jan en Griet gestart met het verbouwen van een bestaand winkelpand waar ze in de toekomst willen experimenteren met een vernieuwend winkelconcept. Het zal een verlengde worden van de webshop omdat ze merken dat het ene niet zonder het andere kan bestaan. Door het persoonlijk contact kunnen ze mensen die een geboortelijstje samenstellen nog beter helpen om alles te kiezen. Daarnaast willen ze het pand ook op andere manieren gaan benutten. Het wordt hun “creatief laboratorium”… meer hierover binnenkort!

Favorieten

Zelf houden Jan en Griet natuurlijk ook van webshoppen, en dat doen ze het liefst bij:

De Beste Kamer
“Voor leuke spullen in onze eigen woonkamer shoppen we graag bij deze webshop”

Snoep Zoet
“Als we iemand op een originele manier willen bedanken, durven we wel eens een doosje snoep met een boodschap te verzenden.”

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.