Nieuw jaar, nieuwe rubriek! + gratis printable!

20201231_081347

Gelukkig nieuwjaar!
Hopelijk konden jullie samen met vrienden en familie op een coronaverantwoorde manier klinken op 2021 en 2020 wegspoelen… Want.wat.was.dat!?

Een nieuw jaar gaat ook altijd gepaard met goede voornemens… Al wordt daar in coronatijden toch iets voorzichtiger mee omgesprongen… Want wat zal 2021 brengen? Het probleem van 2020 (lees: covid) is nog niet helemaal van de baan, en dat is een understatement denk ik!

Maar, ook al is onze toekomst onzeker, toch mag je niet stoppen met dromen en plannetjes smeden, want het is gewoon heel leuk en het geeft je enorm veel energie!

Ook bij Lijstjestijd kijken we voorzichtig vooruit. Sommige plannen staan nog steeds on hold, maar dat geeft weer ruimte voor andere dingen, onder andere voor deze blog!

Vanillemeisjes

In 2014 startte ik met bloggen onder de naam Vanillemeisjes. Tijdens de lange autoritten op vakantie, luisterden we heel veel naar de zomer-cd van Kapitein Winokio waar ik  inspiratie vond voor de naam van mijn blog. Tom ontwierp voor mij een logo, maakte een mooie website en ik was vertrokken!

Deze mamablog was jarenlang mijn creatieve uitlaatklep en online fotoboek, maar staat nu even on hold… Ondertussen is de hype van het bloggen al wat gepasseerd en omvergeblazen door social media. Maar ik vind het toch nog steeds ontzettend leuk om artikeltjes te schrijven en anderen te inspireren.
Daarom zou ik in 2021 graag nog meer artikels willen schrijven voor Lijstjestijd.
Enerzijds over Lijstjestijd zelf en onze toffe webshops natuurlijk, maar anderzijds ook graag wat persoonlijker, zoals vroeger dus 😉 

Lang leve lijstjes

Er is alvast één ding dat we hier met z’n allen gemeen hebben: onze liefde voor lijstjes 🙂
En daar heeft deze nieuwe rubriek ook iets mee te maken!
Lijstjes maken mijn leven overzichtelijk, makkelijker en relaxter. Daarom wil ik in 2021 elke maand een ander lijstje in de kijker zetten dat ook jou op één of andere manier kan helpen!

Lijstje van de maand: het dromenlijstje!

Het eerste lijstje dat ik met jullie wil delen, heeft iets te maken met die goede voornemens waar ik het eerder al over had. Onderzoek toont aan dat 80% van goede voornemens mislukt, maar dat wil zeggen dat 20% nog wel slaagt, haha! 

Het blijft belangrijk om af en toe eens stil te staan bij wat je drijft en waar je naartoe wil met je leven. En dat brengt me bij mijn dromenlijstje! Waar droom jij van voor 2021? Wat zou jij graag bereiken? Door het even op te schrijven, en nog beter, erover te praten met mensen, zet je eigenlijk al een eerste stap in de goede richting. 

Ter inspiratie toon ik jullie hieronder ook mijn dromenlijstje. Je ziet, mijn dromen zijn niet groot, het zijn er niet veel en ze zijn heel concreet. Dat helpt me persoonlijk om ze te doen slagen. Je hoeft ook niet onmiddellijk met al je dromen tegelijk te beginnen… Eén per één, stap voor stap en je komt al een heel eind. Vind je een jaar te lang? Dan kan je dit dromenlijstje ook maandelijks invullen.

Bij elk lijstje hoort ook een gratis printable!
Het blanco dromenlijstje kan je hier downloaden en printen.
Ik gebruikte leuke stickertjes van Flow om mijn lijstje te pimpen, zo gaat het zelfs een beetje op een moodboard lijken!

Neem een mooi stiftje en ga rustig zitten… Neem je tijd en maak er iets moois van.

Durf jij jouw dromenlijstje te delen? Tag Lijstjestijd dan zeker, want ik ben heel benieuwd!
Hou je het liever voor jezelf? Dat is ook helemaal ok! Maar geef het toch een mooie plaats in huis, zo word je er regelmatig aan herinnerd 😉

Veel lijstjesplezier!

Tine

Meer Lijstjestijd met cookiescookies

1. Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken. Indien je deze website gebruikt aanvaard je deze noodzakelijke cookies.

2. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen algemene informatie over de manier waarop onze website wordt gebruikt. Op basis van deze gegevens kunnen wij de structuur, navigatie en inhoud van onze website gebruiksvriendelijker maken en verbeteren.

Lees meer over het privacy- en cookiebeleid van lijstjestijd