Passi Passé

20 okt 2018

Regelmatig zetten wij één van onze shops in de kijker en vandaag is het de beurt aan Passi Passé, een vintage winkel in Sint-Niklaas vol mooie kledij en leuke cadeautjes.

Wie?

Ellen heeft naast haar man en twee kinderen ook een massa dieren. Ze houdt van dingen met karakter en een geschiedenis. Ze is van nature een home-maker en maakt graag mensen blij. Dat DNA zit ook in haar winkel en webshop.
Acht jaar geleden opende ze haar eerste winkeltje met vintage en cadeautjes in een verloren straatje in Tielrode. Opdat de mensen haar zouden vinden, en om een groter publiek te bereiken, startte ze ook meteen een webshop. Maar Tielrode werd te klein (“of mijn dromen te groot!” aldus Ellen…) en zo verhuisde ze haar winkel naar Sint-Niklaas en maakte er een concept-store van.

Le passé n’est pas si passé que ça

Deze Franse leuze bracht Ellen bij de naam van haar winkel, Passi Passé. Het verleden blijft altijd voor een stuk actueel. Er zitten ook steeds verwijzingen naar -langer of recent-vervlogen tijden in haar collecties en in de presentatie van de winkel. Momenteel zijn de eighties en de nineties weer helemaal terug bijvoorbeeld.
Ellen houdt ook heel erg van het verhaal achter het product. Als dat goed zit én als het mooi is, mag het erin!

Hier haar drie toppers:

“De collecties wisselen heel snel, maar momenteel hou ik erg van alle kleren van Traffic People en van de papieren vazen van Tiny Miracles. Ook de fluffy jassen van King Louie zijn favoriet.”

Virtuele vitrine

Naast de winkel is de webshop een mooie aanvulling, hij is als het ware een virtuele vitrine voor de winkel want mensen oriënteren zich vaak online voor ze iets komen kopen.

Ellen is best tevreden met de ontspannen manier hoe ze haar winkel runt.  Ze vindt het heerlijk om haar eigen baas te zijn en houdt enorm van de gevarieerde job. Alle aspecten zijn boeiend: inkoop, fotografie, copywriting, social media, grafische experimentjes, stockbeheer, …alles behalve de boekhouding 😉

 

Heb je zelf een leuke webshop?
Stuur dan zeker een mailtje naar info@lijstjestijd.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.