Pimp je trui

31 mrt 2018

Enkele weken geleden bezocht ik de pop-up shop van Madame Sheshe. Toen ik binnenkwam, zag ik al meteen dat dit een shop naar mijn hart was. Hun Scandinavisch getinte kledij is helemaal mijn ding, ik ging dus met een goedgevulde zak naar huis 😉

De trui en het hemd op de foto zijn twee van mijn aanwinsten die dag. Het enige jammere aan de trui vond ik dat hij een beetje ‘leeg’ was. Gelukkig vond ik niet veel later bij Superette Ninette de oplossing: een kleurrijke bliksem strijkapplicatie!

Heb je zelf (of jouw kroost) ook zo’n trui waar wel iets aan mankeert? Pimp  hem dan met een leuke broche, button of strijkapplicatie!
Ook bij onze webshops vind je heel wat mogelijkheden… Hier onze top drie:

#1 Button Helen B – Lots of Lili

#2 Broche Studio Inktvis – Petit Pompier

#3 Strijkapplicatie Eva Mouton – With Baby Love

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.