Pimp je trui

My Post (2)

Enkele weken geleden bezocht ik de pop-up shop van Madame Sheshe. Toen ik binnenkwam, zag ik al meteen dat dit een shop naar mijn hart was. Hun Scandinavisch getinte kledij is helemaal mijn ding, ik ging dus met een goedgevulde zak naar huis 😉

De trui en het hemd op de foto zijn twee van mijn aanwinsten die dag. Het enige jammere aan de trui vond ik dat hij een beetje ‘leeg’ was. Gelukkig vond ik niet veel later bij Superette Ninette de oplossing: een kleurrijke bliksem strijkapplicatie!

Heb je zelf (of jouw kroost) ook zo’n trui waar wel iets aan mankeert? Pimp  hem dan met een leuke broche, button of strijkapplicatie!
Ook bij onze webshops vind je heel wat mogelijkheden… Hier onze top drie:

#1 Button Helen B – Lots of Lili

#2 Broche Studio Inktvis – Petit Pompier

#3 Strijkapplicatie Eva Mouton – With Baby Love

Fijn weekend!

Meer Lijstjestijd met cookiescookies

1. Noodzakelijke cookies

Noodzakelijke cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken. Indien je deze website gebruikt aanvaard je deze noodzakelijke cookies.

2. Analytische cookies

Analytische cookies verzamelen algemene informatie over de manier waarop onze website wordt gebruikt. Op basis van deze gegevens kunnen wij de structuur, navigatie en inhoud van onze website gebruiksvriendelijker maken en verbeteren.

Enkel noodzakelijke cookies accepteren
Lees meer over het privacy- en cookiebeleid van lijstjestijd