Superette Ninette

03 mrt 2018

Regelmatig zetten we één van onze shops in de kijker en vandaag is het de beurt aan Superette Ninette, een unieke cocktail van creatieve ontwerpen, juwelen en een leuke merkenmix.

 

Wie?

Veronique, de dame achter Superette Ninette, is dol op haar twee dochters en superman. Daarnaast houdt ze ook van sanseveria’s en cactussen. Ze creëert juwelen, kleding en frult met zoveel meer. Veronique leest van alles supergraag, is altijd in voor Latté of Mojito met vriendinnen maar kan nog steeds geen Spaans.

 

Creativiteit en ondernemerschap

Na 23 jaar gewerkt te hebben in de boekenwereld, werd ze aan de deur gezet en beleefde ze zware tijden. Ze was net 45 geworden, zwaar ziek geweest en zonder een sprankel zelfvertrouwen begon ze aan haar outplacement. Die begeleiding was top, ze volgde zoveel mogelijk opleidingen en cursussen die haar geleidelijk aan richting gaven. Ze maakte in bijberoep al vijf jaar juweeltjes en haar collectie lag in een aantal winkels. Het werd duidelijk dat haar creativiteit en ondernemerschap een duidelijke rol moesten spelen in haar onzekere toekomst.

Haar webshop is een unieke verzameling van allerlei leuke en originele cadeautjes die je niet overal kan vinden. Vaak zijn het producten met een verhaal. Hier haar drie toppers:

#1 The real Wine gum 
“Wijn is hip, innovatie en design zijn een trend! VINOOS by AMS ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte WINE gums.”

#2 Workshop Houten Juwelen
“Geometrisch of niet? Vele kleurtjes of niet? Jij creëert een uniek juweel met hout en acrylverf. Aan de hand van uitgewerkte voorbeelden kan je jouw persoonlijke ketting, armband, broche of oorringen samenstellen.”

#3 Bloeipotloden 
“Een potlood dat groeit? Met deze potloden hoef je nooit meer het stompje van je potlood weg te gooien. Vanaf nu zet je het in een bloempotje met aarde en je geeft het water. En dan … wordt het een plantje of een kruid! Cool toch?”

 

Workshops

Zoals je ziet, kan je bij Superette Ninette ook workshops volgen. Achterin de winkel geeft Veronique regelmatig zelf workshops, maar soms worden die ook door anderen gegeven. Ze vindt het een leuke manier voor lokale samenwerkingen waar al mooie vriendschappen uit ontstaan zijn!
Verder is haar winkel ook een plek voor coworking en niet te vergeten een ongeremde omgeving waar je altijd welkom bent om een kijkje te nemen.
Hier vind je een overzicht van de workshops, waar je ook meteen een plekje kan reserveren 😉

 

Favorieten

Zelf houdt Veronique natuurlijk ook van webshoppen, en dat doet ze het liefst bij:

Helen B
“De collectie van Helen B vond ik zo leuk dat ze nu ook in mijn eigen winkel ligt!”

De stoffenmadam
“Dit is mijn favoriete stoffenwinkel! Dankzij Madeline, de Stoffenmadam, heb ik mijn winkelpand gevonden. Het ligt er juist naast!

Wouters-Hendrix
” Deze twee dames leerde ik kennen op de school waar onze kinderen hebben gezeten!”

 

Wij zijn altijd nog op zoek naar nieuwe webshops!
Dus ken of heb je er zelf één? Mail ons!
hello@lijstjestijd.be

 

1 reactie op “Superette Ninette

  1. Ann Laura Vervoort

    Uniek zeker en vast. Enthousiasme supper. Bezoeken ;zeker weten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.