Terug naar school met Kids With Flair

06 aug 2018

Augustus is begonnen, de maand waarin we natuurlijk nog verder genieten van de zomer, maar toch ook stilaan beginnen denken aan die eerste schooldag. Veel mama’s en papa’s zijn al volop bezig met het zoeken van de juiste schoolspullen, vandaar ons nieuwe themabord: Back to school!

Ook bij Kids With Flair vind je heel wat leuke schoolspullen, hier onze drie favorieten:

 

#1 Rekkermap – Tropical vibes
Dankzij deze vrolijke rekkermap blijf je nog even in vakantiestemming in de klas!

#2 Lunchbox – Blafre
Een lunchbox met verschillende vakjes is altijd handig. Je kan ze vullen met fruit, groentjes, yoghurt zonder dat het een boeltje wordt. Daarnaast is dit exemplaar ook nog eens heel mooi! Daarom dat ik er ook eentje voor mezelf kocht 😉

#3 Boekentas – Jeune Premier

De boekentassen van Jeune Premier zijn niet alleen superleuk, ze zijn ook 100% van eigen bodem! Het Belgische merk ontwierp de boekentassen met heel veel zorg en oog voor comfort. Dit goud-blauw exemplaar is ideaal voor meisjes die wel van een beetje bling houden 😉

Wie?

Wist je trouwens dat… Kids with Flair nieuwe eigenaars heeft?
Hier een korte voorstelling:

Stijn is ondernemer en durver met een tikkeltje bescheidenheid, gek op technische snufjes, expert in e-commerce en sterke interesse voor het wereldwijde web
Weetje: Hij kan beter cadeautjes verpakken dan zijn wederhelft 😉

Gianna is orthopedagoge in het buitengewoon onderwijs met een commercieel kantje. Ze treed voor een stukje uit haar gouden kooi als de sterke vrouw achter… Ze houdt van nieuwe uitdagingen en zorgt voor de puntjes op de “i”
Weetje: Zij durft soms meer haar mannetje te staan dan haar wederhelft 😉

Samen zijn ze partners, voor sommigen blijkbaar broer en zus. Ze houden van lifestyleproducten en daarom waagden ze in april 2018 de sprong om Kids with Flair over te nemen. Ze gaan samen ontzettend graag op zoek naar hippe merkjes in binnen -en buitenland en ze willen met evenveel liefde als voor elkaar de shop verder laten groeien.
Weetje: Samen hebben ze twee zoontjes, de misters, inspirators, motivators, die met plezier al hun producten testen!

Verrassing…

Om te vieren dat Stijn en Gianna deze leuke webshop hebben overgenomen mogen wij voor het nieuwe schooljaar iemand van jullie gelukkig maken met een boekentas van Jeune Premier t.w.v.  €130 !

Hoe kan je winnen?

  1. Volg Lijstjestijd en Kids with Flair op Facebook en/of Instagram
  2. Tag iemand die ook graag zo’n boekentas wil winnen
  3. Deel het bericht in je stories (Facebook en/of Instagram) en verhoog je kansen! (vergeet ons niet te taggen want anders zien we het niet ?)

Deelnemen kan t.e.m. 19 augustus, 20 augustus maken we de winnaar bekend!

Succes!!!

                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.