WIN #Heroonsocks voor één jaar!

12 dec 2019

Omdat geven minstens even leuk als krijgen, staan wij deze maand bij Lijstjestijd graag even stil bij alle mooie initiatieven voor het goede doel. Denk hierbij aan Rode Neuzendag en De Warmste Week… Maar er zijn ook shops die een heel jaar door iets willen betekenen voor het goede doel, en daar is #Heroonsocks een heel mooi voorbeeld van! Deze helden verkopen sokken en schenken maar liefst 40% van hun winst aan een goed doel of organisatie.

Wie?

“Wij zijn de Wendy’s van #Heroonsocks. Wij ontwikkelen samen in een collab met fantastische designers en non-profit organisaties designer socks. Niet zomaar kleurrijke sokken, maar sokken met een inspirerend verhaal. Elk paar sokken draagt bij tot onze missie om de wereld te verbeteren op sokken! Simpel toch!?

Het begon allemaal vorig jaar, rond een project voor De Warmste Week. Een oud-collega had ons gevraagd mee na te denken over een actie om haar VZW meer in de kijker te zetten. Het is de VZW Diawareness die zich inzet voor Diabetes Type 1 bij jongeren. In de zomer van 2018, dankzij een warme avond met koude voeten, vielen de puzzelstukjes in elkaar en was #Heroonsocks geboren! “

Dankzij heel wat media-aandacht kon #Heroonsocks groeien. Het begon met één paar sokken voor één goed doel, maar ondertussen zijn er ook andere samenwerkingen ontstaan met andere goede doelen en designers.

Nieuwe maand, nieuwe sokken

Elke maand brengen ze bij #heroonsocks een nieuwe sok uit, telkens weer getekend door nieuwe designers en in collab met een ander goed doel of een ander thema. Elk paar sokken vertelt een ander verhaal, telkens geïnspireerd door één visie. Die visie is dat alle mensen kunnen bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Dit zijn 17 globale doelstellingen die onze planeet tegen 2030 terug “on track” moeten brengen als het gaat over milieu, leefomstandigheden, …

Sokkenautomaat

Een échte winkel hebben de Wendy’s niet, maar wel een sokkenautomaat!
Daar heb je geen wachtrij als je nog snel een leuk cadeautje nodig hebt met een hoek af. De sokkenautomaat gaat op tour door Vlaanderen. Op dit moment staat die in het Wijnegem Shopping Center bij de Pop-up store van CDKN samen met 30 andere Belgische brands en/of webshops.

WIN een jaarabonnement!

Wil jij graag mee de wereld verbeteren op sokken? Doe dan snel mee aan onze winactie en win een jaar lang elke maand een vers paar sokken in je brievenbus!

Hoe kan je winnen?

  1. Volg #heroonsocks en Lijstjestijd op Instagram en/of Facebook
  2. Tag in een reactie (op FB/IG) iemand die ook een zwak heeft voor hippe sokken en goede doelen 😉
  3. Delen (in de stories) = kansen verdubbelen!

De wedstrijd loopt van 12/12/2019 19u tot 15/12/2019 19u. Op 16/12/2019 maken we de winnaar bekend!

2 reacties op “WIN #Heroonsocks voor één jaar!

  1. Melissa

    Twee vliegen in één klap dus!

  2. Evy

    Ik doe al mee door plastic te bannen in de badkamer & alsook mijn make up & verzorgingsproducten cruelty free,vegan,… te kopen! Voor de warmste week schenken de kids/wij onze rospot centjes aan een goed doel ivm spierziektes & kopen we net als vorig jaar de heerlijke spaanse olijfolie aan voor gans het jaar toe te komen ter sponsoring warmste week vzw coda. At last nog hippe happy socks voor het goede doel maakt ons lijstje met een goed gevoel af dit jaar! Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.