Withloov

27 jan 2018

Regelmatig zetten wij één van onze webshops in de kijker en vandaag is Withloov aan de beurt!
Withloov is alles wat handgeschreven wensen mooier maakt, een webshop boordevol mooie postkaarten voor alle gelegenheden.

Wie?

Ellen, de dame achter Withloov, is naar eigen zeggen zot van AEFE (haar gezin: Alexander, Ellen, Felix en Ellis), postkaarten, kleur, papier, handgeschreven letters, pasta, Parijs en Withloov! De naam van haar webshop komt van ‘with love’, maar dan net iets hipper geschreven 😉
Voor het logo leende ze het mooie handschrift van haar eigen oma, waardoor ‘met liefde’ nog meer betekenis kreeg.

Handgeschreven en creatief

Withloov is enerzijds ontstaan uit gemis aan handgeschreven wensen in dit superdigitale tijdperk, maar anderzijds ook uit de goesting om creatief te zijn. Zowel de postkaarten als de wensen zijn ‘sent with love’. In de webshop zitten niet enkel postkaarten, maar ook cadeautags, minikaartjes, notablokken en stickers. Volgens Ellen “allemaal papieren dragers die een wens, hoe groot of klein die ook is, tastbaar en te koesteren maakt”. Hier haar drie toppers:

#1 Het kaartjesabonnement
“Keihandig, want vier keer per jaar wordt je kaartjesvoorraad aangevuld met 7 postkaarten (incl. enveloppen en klein extraatje). Zo heb je altijd een passend kaartje bij de hand.”

#2 Fluokaartjes
“In de collectie zitten vier fluokaartjes. De kaartjes zijn voorzien van dezelfde dosis originaliteit en een extra flashy laagje die je wensen een superboost geeft. Deze kaartjes werden gezeefdrukt met milieuvriendelijke inkten.”

#3 Notablokken
“Een postkaart kan te klein zijn voor grote wens, daarom ontwierp ik 2 notablokken. Waar is die heerlijke tijd van de handgeschreven liefdesbrieven gebleven?”

Postkaartland

Ellen droomt dat Withloov mag groeien en bloeien en een waardige plaats kan innemen in postkaartland.
Voorlopig is de volledige collectie in de webshop te koop. In enkele winkels kan je een greep uit het assortiment vinden, voelen en bekijken.

Favorieten

Zelf houdt Ellen natuurlijk ook van webshoppen, en dat doet ze het liefst bij:

Atelier Watt
“Een Gents lasercut bedrijfje die naast op maat gemaakte houten dingen ook een eigen ontwerplijn heeft. Ze maken o.a. meubels, lampen, … vanuit een ecologische en duurzame visie.”

Bonjour Maurice
“Heel leuke webshop (en sinds kort hebben ze ook een bakstenen winkel) met originele, eerlijke en omkeerbare kinderkleding. Ontworpen door twee mama’s, gemaakt in België met milieuvriendelijke stoffen.”

Zonen 09
“Ik zou er liever wat meer tijd voor hebben, maar heel af en toe naai ik wat voor de kindjes. Ik heb enkele patronen van Zonen 09 en die zijn fantastisch om mee te werken. Elk patroon is voorzien van zoveel extra opties. Echt leuk! Ze hebben ook een eigen duurzame stoffenlijn van biokatoen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.