Zoen voor Gust

22 apr 2017

Elke week zetten we één van de webshops in de kijker die je kan vinden op onze Inspiratiepagina.
Deze week is het de beurt aan Zoen voor Gust, een prachtige webshop vol unieke producten van over de hele wereld.

Wie?

Zoen voor Gust is het resultaat van  een 17 jaar hechte vriendschap tussen Carol en Ingeborg. Samen droomden ze al lang van een eigen project en na de geboorte van dochter Zoen en zoon Gust kwam al snel het concrete idee voor een webshop. Tijdens hun zwangerschappen surften ze uren op het internet op zoek naar mooie spullen voor hun baby’s. Zo ontdekten ze heel wat unieke merken die ze verzamelden in hun eigen webshop. Als jonge mama’s is de wereld van lifestyle kindermerken echt hun ding.

Persoonlijk en uniek

De naam van hun webshop verwijst naar hun eigen kinderen en ook het contact met de merken verloopt heel persoonlijk. Carol en Ingeborg vinden het belangrijk dat alle producten zorgvuldig worden uitgezocht. Ze werken enkel met onafhankelijke, duurzame en kleine merken. Geleid door gepassioneerde en inspirerende mensen. Ze zoeken over de hele wereld, maar zijn telkens weer blij als ze een uniek merk van bij ons ontdekken!
Hier hun drie toppers:

#1 Poppen – Lauvely
De poppen van Lauvely zijn handgemaakt en genummerd door de gepassioneerde Laura. Een Spaans merk waar ze onmiddellijk verliefd op werden. 

#2 Driewieler – Foxrider
De driewielers van Foxrider zijn op en top Belgisch. Ze zijn niet alleen stijlvol maar ook tijdloos en degelijk. Het ontwerp uit 1957 is nog steeds een schot in de roos.

#3 Dekentjes – Garbo and Friends
De dekentjes van Garbo and Friends zijn helemaal om bij weg te dromen.

Eigen product & pop-up

Carol en Ingeborg hebben al een leerrijk traject achter de rug, waarbij ze allerlei nieuwe talenten van zichzelf ontdekten. Ze runnen de webshop naast hun gewone fulltime job en rol als moeder dus planning is voor hen heel belangrijk. Voorlopig hebben ze enkel een webshop, maar er zijn al plannen voor een pop-up tegen de feestdagen van 2017. Verder dromen ze ook luidop van een eigen product uitbrengen,  samen met één van hun merken. Maar nu genieten ze vooral van de fijne ontmoetingen en het wauwgevoel bij leuke ontdekkingen van nieuwe merken!

Favorieten

Zelf houden Carol en Ingeborg natuurlijk ook van webwinkelen en dat doen ze het liefst bij:
Kidsonline
“Kidsonline heeft de mooiste kinderkledij van 0 tot 16 jaar. Eigenares Eefje kiest ieder seizoen weer de mooiste collecties uit. Wij vinden er altijd wat!”
Anna Pops
“Kinderschoenen to die for! Tina sprong net als wij in het diepe en ging haar droom achterna. Het resultaat mag er zijn.”
Pit Pit
“Noten, zaden, rozijnen,… noem maar op. Aangezien we onze granola altijd zelf maken, zijn we fan vanaf dag één. De webshop zit enorm gebruiksvriendelijk in elkaar én wordt gerund door een mama van 3(!), Dorien.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.