Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Hieperdepiep hoera! Er is er ééntje jarig en dat mag gevierd worden met een origineel verjaardagsfeestje!

Vier het verjaardagsfeestje van je kind bij Pimp that Party! Onze succesformule luidt als volgt: in onze speciaal voor de jarige versierde uitbouw ontvangen wij de jarige en alle feestwezentjes voor 2 of 3 uur feestplezier.

Stel je eigen luxe verjaardagsfeestje samen en kies het thema, de creatieve activiteit of fotoshoot, wat lekkers en een extraatje uit! Wij zorgen voor al de rest! Alle feestvierders gaan naar huis met een eigen kleine creatie. De jarige krijgt als geschenkje ook nog een heuse feestballon mee naar huis.
Of kies enkel voor een heel veel speelplezier verjaardagsfeestje en misschien een glittertattoo als extraatje erbovenop?
Liever een workshopfeestje? Het concept is hetzelfde als dat van een luxefeestje maar er gaat meer tijd naar het knutselen of bakken/koken en we maken er een prachtig creatief stukje van of een lekker iets wordt op tafel getoverd. Hippe (tiener-)meiden kunnen kiezen voor een beauty for cuties workshopfeestje waarbij ze naar huis gaan met een glanzend gezichtje, fluweelzachte handen en mooi gelakte nageltjes.

Je kan een verjaardagsfeestje vastleggen door het aanvraagformulier op de site in te vullen. Je kiest er een voorgestelde datum en je laat je gegevens en verdere keuzes voor het samenstellen van het feestje achter door alle velden nauwkeurig in te vullen. Dan nemen wij spoedig contact met je op om het feestje 'fun'tastisch te maken. Na betaling ligt het feestje definitief vast en krijg je een bevestiging van ons. Het feestje wordt georganiseerd voor minimum 6 feestvierders (jarige meegeteld) en voor maximum 12 feestvierders (jarige meegeteld). Het feestje gaat door in onze uitbouw op het Pimp that Party adres.

Ben je enthousiast geworden van ons concept? Vraag je verjaardagsfeestje direct aan en vul het aanvraagformulier op onze site in. (ver genoeg naar beneden scrollen)

Prijs per kind: VANAF €16,50

€ 16,50