Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Planner Get Stuff Done (pocket) – Studio Stationery

 
Kleine maar krachtige planner van Studio Stationery.
Klein maar krachtig, want deze planner heeft alles waar je van hield bij de grote planners van Studio Stationery, van de stickers aan de voorkant tot het opbergvakje aan de achterkant. Het verschil? Deze past in elke tas! De kleine planners zijn ook vrij invulbaar maar hebben een week op twee pagina’s. Maak je geen zorgen, er is heel veel ruimte voor al je notities en lijsten achterin! En heb je gezien dat er drie pagina’s glanzende gouden stickers bij zitten?!?
Vul aan met één (of beide!) van de Stick it Stickerboeken met meer dan 4000 stickers voor de ultieme stickerplan-ervaring!
Studio Stationery maakt grafische, originele kaarten en vrolijke papierwaren. Naast handige planners en notebooks die noteren en je leven organiseren veel gemakkelijker maken, voorzien zij ook stickers en washi tape waardoor organiseren plots veel leuker is. schrijven en plannen maar!
Details:

€ 15,95