Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Borstvoedingsdoek Baby on the Move - Origami Birds Coral

De Baby on the Move borstvoedingsdoek

- 100% duurzaam Pima katoen
- Licht, ademend en luxueus zacht
- Rustige en intieme cocon
- Voeden zonder afleiding voor je baby
- Privacy en comfort voor mama

Onze Baby on the Move borstvoedingsdoek is handig om waar dan ook borstvoeding te geven. De voedingsdoek is gemaakt van 100 % handgeplukt Peruaans Pima-katoen wat uitzonderlijke lange katoenvezels bevat. Daardoor voelt onze voedingsdoek luxueus zacht aan en is hij ook duurzaam, ademend en hypoallergeen. Precies de kwaliteit die we ons kleintje willen bieden!
Onze borstvoedingsdoek heeft een voorgevormde halslijn die een knusse, rustige cocon voor je kleintje creëert. Je kan zo oogcontact behouden met je kleintje en je makkelijk zien of je kindje nog goed aangelegd is. De verstelbare neklint houdt de doek stevig op zijn plaats en biedt extra bewegingsvrijheid en privacy aan mama, ook tijdens het afkolven.
Bij onze voedingsdoek zit ook een handig waszakje en een bijpassend transportzakje zodat je jouw Baby on the Move borstvoedingsdoek overal eenvoudig mee kan nemen!

Wij geloven dat elke baby en mama verdienen om op een ontspannen manier te kunnen genieten van borstvoeding, zelfs wanneer ze op avontuur zijn.

Baby on the Move is een Belgisch merk. Onze borstvoedingsdoeken worden met liefde en passie ontworpen in België, en op een verantwoorde wijze geproduceerd in Peru.

€ 39,95