Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Tas - pour les weekends

Wauw, deze tas is écht onze all-time favourite ! Hij is groot, stevig, van topkwaliteit en o-zo mooi. Perfect voor een weekendje weg, een bezoekje aan het zwembad, als luiertas,... Kortom: de kers op de taart voor al je uitstapjes! Het materiaal dat gebruikt werd aan de binnenzijde van de tas is waterafstotend en er is ook een extra zakje voorzien voor kleine spulletjes. Je kan de weekendtas makkelijk afsluiten met een handige rits en ze heeft 2 stevige handvaten die je op je schouder of aan de hand kan dragen. La Cerise sur le Gateau is een prachtige accessoire collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal.
Afmetingen: 42 x 28cmMateriaal: buitenkant 100% katoen - binnenkant 100% PAN coated katoenLeuk wasweetje: mag in de wasmachine op max. 30°C

€ 80,00