Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Warmies knuffel

Schattigste beestjes terug van weggeweest! Topper 'Seal' krijgt gezelschap van cutie 'Alpaca' en 'Marshmallow elephant'.
Deze zachte knuffels zijn vervaardigd uit een natuurlijke mix van granen die heerlijk ruiken naar lavendel. Gebruik de knuffels zowel warm als koud. Ze zijn de beste vrienden van kinderen, maar deze knuffels verlichten ook je pijnlijke spieren of rug, doen je makkelijk inslapen en werken zeer ontspannend. Je kan hen makkelijk in de magnetron, vriezer of koelkast plaatsen.
De Warmies zijn zeer gebruiksvriendelijk aangezien je geen water moet koken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron op maximum 800 Watt voor 90 seconden. Daarna kan je genieten van maar liefst 90 minuten warmte!
Opgelet: etensresten in de magnetron die in aanraking komen met de warmie kunnen voor brandplekjes zorgen, dus raden we aan om je warmie op een proper bord te leggen met een beschermingskap erover. Zo heb je het langst plezier van je knuffel.
Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries/koelkast leggen, heerlijk verfrissend!
Productdetails:
Samenstelling: graan, lavendelaroma en pluche
Afm.: H30 x B21 cm
Warmte of verkoeling
Verfris de knuffel met enkele druppels lavendel olie voor een blijvend heerlijke geur.

€ 20,95