Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Drinkfles 'Mismatch Ginkgo' - 750ml

Een drinkfles die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook nog eens modebewust én elegant?! Check! Deze Ginkgo drinkfles voldoet aan alle eisen. Ginkgo, een Japanse notenboom, wordt als heilige boom aanzien en al minstens 3000 jaar toegepast als medicijn.
De drinkfles is gemaakt van sterk glas. De schroefdop van de drinkfles en de tekeningen op de fles en de matte look zorgen voor de ultieme finishing touch! Je kan zowel koude als warme dranken bewaren in de drinkfles en ze is 100% lekvrij!
Equa is een bedrijf dat geeft om de wereld. Daarom is de belangrijkste focus van hun bedrijf om het op een duurzame manier te runnen. Al hun producten zijn gemaakt met veel liefde voor zowel mens als natuur! Door het gebruik van glas zorgen ze voor een mooi en veilig alternatief voor schadelijke en vervuilende plastiek. Het glas is veilig en stevig materiaal dat 100% vrij is van BPA en andere schadelijke stoffen.
Inhoud: 750 ml
Materiaal: Borosilicaatglas. Dop: metaal, PP en siliconen.
Onderhoud: voor gebruik eerst afwassen, afwassen met de hand en niet in de vaatwasser.
Gemaakt in Europa

€ 26,50