Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Artprint KANVAS.

KANVAS. Kleurrijke en speelse composities verhullen de enthousiaste kunstvorm van Nele Bynens. Vol levensvreugde schildert en giet deze Limburgse kunstenares haar passie voor vogels in frisse realisaties onder de naam 'BynellaFrameworks'. Steeds weer slaagt ze erin om positiviteit te brengen, zowel in zowel authentieke- als in moderne interieurs. Kunstwerken met een ziel, uniek en met een frisse blik op het leven.
Gelimiteerd in een editie van 100 gesigneerde exemplaren. Print: houtvrij papier FEDRIGONI, 300g.
Formaat: A3
Het originele kunstwerk is geschilderd met acrylverf op doek. De afmetingen zijn 60x80cm Dit schilderij kwam tot stand tijdens enkele fantastische zonnige dagen tijdens de eerste lockdown, heerlijk genietend in mijn kot, in mijn atelier. Het bracht me vrolijkheid en het gevoel van 'feest'. Zo had ik toch een beetje een festival gevoel, good vibes en muziek in mijn hoofd.
ArtPrint mét of zonder kader (wit), aan jou de keuze...
 

€ 69,95