Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Artprint JACK.

JACK. Kleurrijke en speelse composities verhullen de enthousiaste kunstvorm van Nele Bynens. Vol levensvreugde schildert en giet deze Limburgse kunstenares haar passie voor vogels in frisse realisaties onder de naam 'BynellaFrameworks'. Steeds weer slaagt ze erin om positiviteit te brengen, zowel in zowel authentieke- als in moderne interieurs. Kunstwerken met een ziel, uniek en met een frisse blik op het leven.
Gelimiteerd in een editie van 100 gesigneerde exemplaren. Print: houtvrij papier FEDRIGONI, 300g.
Formaat: 30 x 30cm
Het origineel is geschilderd met acrylverf op doek. De afmetingen zijn 80x80cm.JACK kwam tot stand tijdens de tweede lockdown, in plaats van naar de natuur te trekken, trok ik de natuur binnen in mijn atelier. Vogels zijn mijn belangrijkste onderwerp. Een uil heeft een prachtige indringende blik. Deze 'JACK.' kijkt naar je en stelt je gerust, hij heeft op de een of andere manier ook een subtiele glimlach hoor, kijk maar...
ArtPrint mét of zonder kader (zwart), aan jou de keuze...

€ 64,95