Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Toilettas 'Cube' - grand

Wanneer vertrekken we op vakantie? Door deze mooie toilettas wil je nog liever vandaag dan morgen je koffer beginnen maken! De toilettas is gemaakt van dik, stevig Panama katoen. Aan de binnenzijde is de toilettas voorzien van gecoat katoen waardoor het waterafstotend is. Je kan het tasje makkelijk afsluiten met een rits. Maar dat is niet alles, want de details die doen het hem bij La Cerise sur le Gateau. De toilettas is ook nog voorzien van een lederen handvat en een goud gebordeerde polka dot!
La Cerise sur le Gateau is een prachtige accessoire collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal.Afmetingen: 22 x 14 x 12 cmMateriaal: buitenzijde 100% katoen - binnenzijde 100% PAN coated katoen (handwas)

€ 32,00