Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Portemonnee Top Secret

Een handige clutch en portemonnee in één. Breed genoeg om er van alles in kwijt te kunnen. Je bent in een handomdraai klaar om op pad te gaan. Met een print binnenin van een pauw en een koolmeesje die elkaar in de boomtoppen hun geheimen toevertrouwen.
Indeling:- twee grote binnenvakken over de breedte van de tas- een ruim vak voor kleingeld, ook over de hele breedte- twee handige vakjes voorop, voor pasjes die je vaak gebruikt- vier extra vakjes voor nog meer pasjes
Afm: 22 x 10,5 cmMateriaal: leder (op een zo min mogelijk milieubelastende manier gemaakt)
Bij Keecie is elke tas of portemonnee handgemaakt en van echt leer.Dat betekent dat ze lekker lang meegaan en eigenlijk alleen maar mooier worden met de jaren.
De Keecie collectie is geen standaard collectie: elk ontwerp weet je te verrassen door zijn unieke vorm of originele print aan de binnenzijde. Bovendien heb je altijd de keuze uit meerdere kleuren. Zodat je zelf kan uitzoeken wat het beste bij je past.
Keecie werkt alleen met Europees leer van hoge kwaliteit. De collectie wordt gefabriceerd door een kleinschalig naaiatelier in Polen, waar ze vakkundig handwerk leveren en altijd meedenken. Bovendien verzorgen ze in hetzelfde atelier ook de print aan de binnenkant van elk Keecie ontwerp. Dit doen ze met een handmatige zeefdrukpers, want ook dit vraagt wat extra aandacht. Het hele productieproces is dus persoonlijk handwerk.

€ 89,00