Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Portemonnee Cat chase Medium

Een leren Keecie portemonnee die betalen lekker overzichtelijk maakt:
* voorop een klein vakje voor pasjes of bankkaarten die je vaak nodig hebt* ritsvak voor kleingeld* twee kleine vakjes voor bankkaarten of visitekaartjes* en twee vakjes voor je briefgeld of bonnen(in het achterste vakje past een iPhone).* drukknop om portemonnee te sluiten.Betalen was nog nooit zo overzichtelijk.Print: poes met twee vogeltjes.
Afm: 17 cm x 10 cmMat: soepel rundsleer (op een zo min mogelijk milieubelastende manier gemaakt)

Bij Keecie is elke tas of portemonnee handgemaakt en van echt leer.Dat betekent dat ze lekker lang meegaan en eigenlijk alleen maar mooier worden met de jaren.
De Keecie collectie is geen standaard collectie: elk ontwerp weet je te verrassen door zijn unieke vorm of originele print aan de binnenzijde. Bovendien heb je altijd de keuze uit meerdere kleuren. Zodat je zelf kan uitzoeken wat het beste bij je past.
Keecie werkt alleen met Europees leer van hoge kwaliteit. De collectie wordt gefabriceerd door een kleinschalig naaiatelier in Polen, waar ze vakkundig handwerk leveren en altijd meedenken. Bovendien verzorgen ze in hetzelfde atelier ook de print aan de binnenkant van elk Keecie ontwerp. Dit doen ze met een handmatige zeefdrukpers, want ook dit vraagt wat extra aandacht. Het hele productieproces is dus persoonlijk handwerk.
 

€ 59,00