Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Boek 'Een huis vol planten'

Kennis en inspiratie voor je eigen urban jungle door Mama Botanica
Wat kun je doen om het junglegevoel in huis te halen? Hoeveel lichtheeft je plant nodig en staat hij wel op de goede plek? Wat betekent'halfschaduw' of 'indirect licht' eigenlijk?Het tweede boek van Mama Botanica heet "Een huis volplanten" en is een fullcolour hardcover boek met alles wat je moet weten over de lichtinval in je huis. Je leert het licht in je huis te analyseren,om zo je kamerplanten en hun lichtbehoeftes beter te begrijpen.
Voortaan weet je precies welke plant op welke plek in je huisgelukkig wordt.Het huis van Iris - Mama Botanica - is een ware urban jungle met meer dan 150 kamerplanten die ze met liefde verzorgt. Als inspiratie voor jouw eigen urban jungle bevat mijn nieuwe boek naast de informatie over lichtinval ook een 'house plant tour' langs de planten in haar huis, met achtergrondverhalen en verzorgingstips.
Verwacht niet alleen de succesverhalen. Ook de mislukkingen deeltze met je - niet alles hoeft goed te gaan en dat is best oké.Iris van Vliet is een van de bekendste plantenbloggers vanNederland en Vlaanderen met meer dan 75.000 volgers op Instagram en YouTube. Ze verkocht meer dan 10.000 boeken van "Stek je plant" en "Een huis vol planten". Met Mama Botanica wil ze iedereen inspireren om zich te omringen met planten.
Productspecificaties: hardcover, 160 full colour pagina's inclusief foto's en illustratiesProductformaat: 206 mm x 175 mm x 18,4 mm

€ 24,95