Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

My Paper Bag - Handbag 'Cross-body'

Deze handtas is schattig en stoer tegelijk. Door de hoeveelheid vakken en praktische indeling werkt deze tas als een persoonlijke organizer. OOk handig is dat ze blijft rechtstaan op de grond. Vinden wij toch ;)
MYOMY produceert niet alleen prachtige tassen en portemonnees, maar draagt ook bij aan betere leefomstandigheden voor mensen en dieren. Zo wordt het leer voor de tassen op een eerlijke manier verkregen en met zo min mogelijk chemicaliën behandeld. De tassen worden handmade geproduceerd in India fairtrade werkplaatsen.
Productdetails:
Afm: 25 x 33 x 10 cm, korte handvaten, inclusief extra lange cross-body hengel meegeleverd.Mat: Buffelleer

 
Let op: Iedere tas is uniek. De kleur kan lichtjes afwijken van de foto. Met de hand gemaakt van ecologisch gelooid leer en dat is een revolutionair proces in de wereld. Zoals iedere huid uniek is, heeft ook iedere tas haar eigen karakter. Exact zoals jouw tas is er geen ander! In het gebruik wordt hij steeds mooier. Met liefde gemaakt.

€ 115,00