Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Golden candle '1000 kisses'

Een top kadootje voor vele gelegenheden, want "love and a thousand kisses" wil je vast aan iemand geven waar je dankbaar voor bent of die je het allerbeste toewenst.
Deze allernieuwste collectie van "Moments of light" heeft een extra gouden touch: een gouden gedichtje en strik! Daarnaast zijn de verpakking, de gedichtjes en de geuren een feestje voor het oog en de neus. De heerlijke, verfijnde geuren komen bovendien van een gerenommeerd parfumhuis. Ook super om te weten: al de kaarsen van Moments of light worden met de hand gegoten in Nederland bij een kaarsenmaakster met liefde voor het ambacht. Ze gebruiken hiervoor een blend van koolzaad en soja als basis (de ingrediënten van de kaarsen worden nooit getest op dieren. Deze wax zorgt voor een heerlijke geurverspreiding van het parfum en de zachte roomwitte kleur. Later worden ze met veel zorg met de hand omgepakt in de mooie linnen doeken door mensen met een beperking. De verfijnde geuren komen van een gerenommeerd parfumhuis. Afmetingen: 9cm hoog - 11cm diameterAantal branduren: 45uGewicht: 350g3 lonten
Geur: Ylang Ylang en Citrus.

€ 34,95