Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Oorbel 'Bauhaus Ball'

Allernieuwste Ola collectie. Geïnspireerd op Bauhaus, de kunst- en designbeweging die 100 jaar geleden is opgestart in Duitsland en waar Ina, de ontwerpster, enorme fan van is. Nieuw: de stalen juweeltjes zijn nu ook, naast zwart en zilver, in het goud te verkrijgen!
OLA jewelry blendt modern en minimalistisch design met een 3D printing technologie. Elk Ola juweel vertrekt vanuit een creatief design op papier geschetst. Die schets wordt vervolgens een computer file dat zijn tocht maakt door een 3D printer. De meest geavanceerde 3D techniek wordt gebruikt om deze juwelen te vervaardigen. Het juweel is gecreëerd uit ofwel polyamide nylon of staalpoeder dat laag na laag geprint wordt en vervolgens uitgehard door een laser tot de vorm compleet is. Elk stuk wordt vervolgens met de hand bijgeschuurd.
De stalen juwelen worden nadien nog verguld of verzilverd en afgewerkt in gespecialiseerde bedrijven hiervoor. Een gigantisch werk!
Ontdek de gehele Bauhaus collectie (zoekwoord Bauhaus)
Productdetails:
Materiaal: polyamide nylon (zwarte juweeltjes) en roestvrijstaal verzilverd of verguld.
Onderhoud: het is een product dat 'open' is. Niet geschikt dus om mee te douchen of te sporten. Hoe meer je het aandoet voor alledaagse activiteiten, hoe meer het uiteraard blootstaat aan slijttage. We raden dus aan om deze juwelen met liefde te behandelen voor het langste plezier.

€ 45,00