Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Planner My Pink Planner Dreams- Studio Stationery

 
Als je houdt van plannen, stickers en mooie notebooks EN van roze, dan is deze planner een droom die uitkomt.
Met veel ruimte om te plannen, veel ruimte om aantekeningen te maken en veel en veel stickers om het plannen nog leuker te maken! Aan de ene kant is steeds een planner pagina, aan de andere kant is er veel plaats voor al je to do’s en memo’s.
Je kan op eender welk moment in het jaar beginnen omdat de planner vrij kan worden ingevuld en er ziiten al 3 pagina’s vol met plannerstickers (alleen roze en goud!) in! Vind alle maanden, weken, weeknummers en nog veel meer stickers en begin meteen met plannen! Oh, en vergeet niet om één (of beide!)  Stick it Stickerboeken met meer dan 4000 stickers toe te voegen voor de ultieme stickerplan-ervaring!
Studio Stationery maakt grafische, originele kaarten en vrolijke papierwaren. Naast handige planners en notebooks die noteren en je leven organiseren veel gemakkelijker maken, voorzien zij ook stickers en washi tape waardoor organiseren plots veel leuker is. schrijven en plannen maar!
Details:

€ 19,95