Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Boek 'Zing!'

Hou je van zingen, maar schiet je stem soms nog alle kanten op? Zit je tijdens het zingen met je ademhaling in de knoop? Heb je na een aantal liedjes last van een pijnlijke keel? Of zing je vaak en wil je je stem blijven ontwikkelen? Dan heb je met dit boek een goede gids gevonden (die je van dezeproblemen afhelpt)!
Goed en juist zingen is in de eerste plaats een kwestie van techniek en training. In dit boek geeft zangeres en actrice Ann Van den Broeck je een sterke basis om met je stem aan de slag te gaan. Van het ontdekken van je zangstem tot het toonvast zingen, van leuke opwarmingsoefeningen tot het overwinnen van plankenkoorts.
Of je nu droomt van een carrière als professionele zanger(es) of je het liever houdt op zingen onder de douche: Zing! zet je op weg om je stem juist te gebruiken. En voor je `t weet, zing je zonder einige moeite de pannen van het dak!
Ann Van den Broeck staat al 20 jaar als zangeres op de planken en voor de camera. Haar stem is haar instrument. In dit boek deelt ze alle technieken en tips die ze al die jaren heeft geleerd en zelf dagelijks toepast.
Ann: "Alles wat in het boek staat, is gebaseerd op mijn eigen ervaringen tijdens mijn kindertijd, mijn opleidingen en mijn werkervaring voor de televisie en in het theater. Sommige van mijn tips en tricks gaan al 30 jaar mee en ik ontdek er nog elke dag. Dat maakt zingen zo enorm boeiend, je stem blijft immers evolueren. Bovendien heeft zingen meteen goede ademtechniek een positieve invloed op je fysieke en mentale welzijn. Door te zingen voel ik me energieker, minder gestresseerd en sta ik positiever in het leven.

€ 22,95