Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Wij op reis - de wonderjaren

Bewaar al je reiservaringen met het gezin!Samen op vakantie: altijd iets om naar uit te kijken! Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, nieuwe bestemmingen ontdekken, avonturen beleven en intens samen zijn. Om te kamperen, te skiën of een eerste keer een citytrip te maken met de kinderen...
Heerlijke momenten die herinneringen worden.Schrijf al je reiservaringen op in 'Wij op reis' en kleef er dé ultieme vakantiefoto naast.
Later zal dit logboek verrassend 'erfgoed' zijn voor jezelf en je kinderen. Jaartallen en gebeurtenissen staan zwart op wit en kunnen op familiefeesten dus nooit meer betwist worden.
Raak al deze mooie herinneringen niet kwijt. Geef ze een geheugen. Bewaar ze in 'Wij op reis'.
Ideaal als origineel babycadeau of als ultiem vakantieboek voor het gezin!
Dit invulboekje is onderdeel van Stratiers logboekjes-reeks 'De wonderjaren'. Zij trachten boekjes te maken die met een minimum aan inspanning (invulwerk) unieke souvenirs worden om later aan je kind te geven.
Klik op de foto's om het beeld groter te zien.
Productdetail:
Afm.: 150 x 150 mmInhoud: 108 bladzijden, harde linnen kaft, leeslintmade in Belgium

€ 16,95