Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Baby on the move borstvoedingsdoek

Wij geloven dat elke baby en mama op een ontspannen manier moeten kunnen genieten van borstvoeding, zelfs wanneer ze op avontuur zijn!
Dankzij het design kan je je baby comfortabel borstvoeding geven wanneer jullie er samen op uit trekken. De borstvoedingsdoek creëert een intieme en rustige cocon voor je baby en zorgt voor extra bewegingsvrijheid en privacy bij mama.
Door de voorgevormde hals kan je oogcontact behouden met je kleintje waardoor je ook makkelijk kan zien of je baby nog goed aangelegd is. Daarnaast zorgt de voorgevormde hals ook voor een continue luchtstroom waardoor de temperatuur aangenaam blijft voor je baby. Het verstelbare lint houdt de doek stevig op zijn plaats en de vorm zorgt voor comfort aan alle kanten.
Afmetingen borstvoedingsdoek:

Breedte: 86cm
Hoogte: 62cm

Gewicht borstvoedingsdoek: ~75gMateriaal: 100% Peruviaans Pima katoen (geweven)Wassen: 30˚CConfectiemaat: one-sizeIncl. was- en transportzakje.

€ 39,95