Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Childhome slaapzak zomer 70-90cm

Childhome - Baby Slaapzak Zomer - 70-90 Cm - Jersey - Marin
Comfortabele baby slaapzak van de Marin collectie zonder mouwen met een lengte van 90 cm. De slaapzak kan ingekort worden tot 70 cm door middel van drukknopen. Het slaapzakje groeit met andere woorden mee met jouw baby tot peuter. De slaapzak is uitermate geschikt voor gebruik vanaf de geboorte. Deze zorgt ervoor dat het hoofdje van jouw baby te allen tijde vrij blijft. Daarnaast beperkt een slaapzak de bewegingsvrijheid van jouw slapende baby. Jouw baby zal hierdoor niet kunnen draaien naar een onveilige slaappositie. Ook verhindert de slaapzak dat jouw baby een lakentje van zich af kan trappen en wakker wordt van de kou.
Ook jouw jonge peuter zal zalig slapen in de slaapzak. De slaapzak verhindert de bewegingsvrijheid van nieuwsgierige peuters, maar geeft ook een geborgen gevoel. Deze slaapzak in hoogwaardige jersey katoen heeft een rits aan de zijkant en drukknopen op de schouders, zodat het verschonen van een luier of het omkleden nog gemakkelijker is.
Belangrijke troeven op een rijtje

Baby slaapzak met de ideale slaaptemperatuur
Altijd veilig, geen onveilige slaapposities mogelijk
Groeit mee met het kind dankzij handige drukknopen

Belangrijke specificaties


Afmetingen: 90.0 x 40.0 x 0.0 cm

Materiaal: Jersey: 100% Katoen

EN-Norm: EN 16781:2018

Onderhoud: Wassen op 30° - Niet in de droger - Niet chemisch reinigen - Niet bleken

€ 59,95