Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Kiss my - 700ml

OLD SCHOOL MODERNITYEnkele jaren geleden besloten kleinzonen Niels en Wouter de familietuin in te trekken en zo de handgeschreven recepten van hun grootouders nieuw leven in te blazen en tot een reeks moderne aperitieven te komen. Dit op dezelfde rebelse manier als hun grootouders voor hen deden. Sceptici konden hen niet tegenhouden om tegen de stroom in te gaan. Zo werd ook al snel voor de naam, Kiss My... gekozen.
Trots op de resultaten deelden de broers hun werk dat zeer snel opgepikt werd door high-end cocktailbars en sterrenrestaurants.Vanaf dat moment ging het hard voor de broers en sindsdien is het nog niet gestopt.Met achtergronden in de culinaire wereld en interieurvormgeving hadden de broers de perfecte basis om van Kiss My een succes te maken, zowel in smaak als in uitstraling.Naarmate de vraag groeide, groeide ook hun ambitie. De recepten van hun grootouders delen met de wereld werd dan ook hun missie.
EMBRACE NATUREHet op de best mogelijke manier respecteren van de natuur, het volgen van de seizoenen en de slow food principes, zijn waarden die de broers hoog in het vaandel dragen. In hun strijd om kwaliteit op de eerste plaats te zetten streven ze ernaar om zoveel mogelijk bio en lokaal te werken.100% authenticiteit, 0% nonsense, 100% Belgisch, 21% alc.
Serveer puur met een blokje ijs, met je favoriete bubbels of een premium tonic (receptenkaart meegeleverd)
Rhubarb:
Een sappig huwelijk tussen rabarber, knapperige rosé wijn, fijne destillaten en al het frisse van citroentijm en citroenverbena. Aroma's van roos en geranium en een hint van roze pompelmoes nemen je mee naar warme zomernachten.
Blackberries:
Een harmonische blend van rijpe bramen, frisse witte wijn, verfijnde destillaten en een koppige toets van venkel. Aroma's van rood fruit en anijs nemen je mee naar het zuiden en maken dat je instant je ballen wil oppoetsen voor een spelletje petanque.

€ 29,95