Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Sport John Bag - Red

Jezelf, je partner of vrienden motiveren om er een sportief jaar van te maken? Be the Fibre duurzame, unisex sporttas to the rescue! Deze minimal John Bag is gemaakt uit gerecycleerde materialen. Ideaal om te gebruiken als duurzame sporttas. Ook voor een dagje uit doet hij dienst want hij is groot genoeg om al je spullen in op te bergen.
De John Bag is gemaakt uit circulaire stof. Ingezameld niet bruik­bare kleding wordt vervezeld en opnieuw tot een draad ge­sponnen. Van deze draad worden nieuwe stoffen geweven, dewelke tot prachtige tassen worden getransformeerd.
De afwerking in leder komt van de reststukken van een lederbedrijf.
Be the fibre is een initiatief van Wereld Missie Hulp, waarbij het niet herbruikbare ingezamelde textiel, circulair verwerkt wordt tot leuke accessoires en relatiegeschenken. Ze willen met dit initiatief in eerste instantie een impact maken en een circulaire beweging in de textielsector op gang trekken.
Want door te kiezen voor circulariteit:
gaan we zuiniger om met de weinige grondstoffen die ons nog resten
verminderen we de afvalberg - verbruiken we veel minder water
kunnen we veilige werkomstandigheden garanderen
en dragen we bij aan een kleinere ecologische voetafdruk
En de winst? Die investeren ze integraal in ontwikkelingsprojecten, zodat ze ook daarmee impact kunnen maken op de samenleving.
Wist je dat we bij Mamzel ook een kleding container hebben staan van Be the fibre? Zo kan jij bij het afhalen of bezoek jouw kledij achterlaten die dan weer gerecycleerd kan worden door BE THE FIBRE.
Productdetails:
Afmeting: H 26cm - B 20cm - L 45cm
Inhoud 23,4 liter.
Materiaal: 45% re-acrylic, 45% re-polyester, 10% re-andere vezels.
Afwerking: reststukken leder.
Kenmerken: lederen handvaten, ritssluiting, binnenin extra opbergvak

€ 90,00