Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Poef beige

Meer zitplaatsen nodig rond je salontafel? Wil je gaan picknicken? Deze nieuwe poef van Be the Fibre is de oplossing! Gebruik het originele handvat om hem overal snel en gemakkelijk mee naartoe te nemen.
De kussens zijn gemaakt uit circulaire stof. Ingezamelde niet bruikbare kleding wordt vervezeld en opnieuw tot een draad gesponnen. Van deze draad worden nieuwe stoffen geweven, dewelke tot prachtige kussens worden getransformeerd.
Be the fibre is een initiatief van Wereld Missie Hulp, waarbij het niet herbruikbare ingezamelde textiel, circulair verwerkt wordt tot leuke accessoires en relatiegeschenken. Ze willen met dit initiatief in eerste instantie een impact maken en een circulaire beweging in de textielsector op gang trekken.
Want door te kiezen voor circulariteit:
gaan we zuiniger om met de weinige grondstoffen die ons nog resten
verminderen we de afvalberg - verbruiken we veel minder water
kunnen we veilige werkomstandigheden garanderen
en dragen we bij aan een kleinere ecologische voetafdruk
En de winst? Die investeren ze integraal in ontwikkelingsprojecten, zodat ze ook daarmee impact kunnen maken op de samenleving.
Wist je dat we bij Mamzel ook een kleding container hebben staan van Be the fibre? Zo kan jij bij het afhalen of bezoek jouw kledij achterlaten die dan weer gerecycleerd kan worden door BE THE FIBRE.
Productinfo:
Afmeting: 60 x 70 cm
Samenstelling hoes: 50% re-acrylic, 40% re-polyester, 10% andere re-vezels.
Samenstelling handvat: gerecycleerd polyester, acryl, katoen en wol
Materiaal kussenvulling: recycled PET
 
 

€ 50,00