Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

Armband 'Beautiful'

Maak van je leven een mooi verhaal. Daarom creëert A Beautiful story juwelen met een speciale betekenis, die je kunnen vergezelen op je levensreis.
Het ideale geschenk, ook voor jezelf. Mooi te combineren met de Armband Gemstone.
Maansteen staat voor vrouwelijke wijsheid. Deze magische edelsteen beschermt je. Een cadeau met maansteen past goed bij een zwangerschap en bevalling. Maar ook zomaar mooi, als cadeau voor jezelf.
Rozenkwarts is de liefste. De steen van de liefde. Voor jezelf en voor anderen. We zijn vaak best streng voor onszelf. Rozenkwarts omhelst je en heeft je lief.
Elk juweel is uniek en kan afwijken van de foto's.
Productinfo:
Afm.: binnenmaat armbandje 15-22cm
Mat.: katoendraad, kralen (messing of glas) en een edelsteen.
De armband heeft een schuifslot van katoendraad.
Over 'a beautiful story'
Lucky tools en lucky jobs. Sieraden en cadeaus die geluk brengen. Lucky tools. Van een kaartje dat troost brengt tot een armband die vriendschap viert.
Al de items hebben een verhaal. Voor de gever omdat je met je cadeau echt iets vertelt. Voor de makers uit Nepal, omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen.
Jouw aankoop zorgt voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

€ 24,95