Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

DIY Pakket Houtbranden voor unieke cadeautjes

Met een houtbrander of pyrografiepen kan je zelf aan de slag gaan om de mooiste creaties te maken: denk maar aan een persoonlijke boodschap op een ontbijtplankje, een houtbrandschilderijtje op een boomschijf, een gepersonaliseerde snijplank voor vaderdag of unieke versaiering voor in de kerstboom. Zelf kan ik geen genoeg krijgen van het houtbranden: het werkt erg ontspannend, en het effect is zo mooi!
De houtbrander komt met 5 punten die verschillende effecten geven.
Daarnaast krijg je bij je houtbrander ook een instructiekaart en enkele ontwerpen bijgeleverd om van je eerste houtbrandproject meteen een succes te maken.
Breid je pakket verder uit met houten oppervlakken, zoals houten lepels, grote boomschijf of bamboe ontbijtplankjes.
Het pakket bevat:
Houtbrander met 5 punten

3 vellen transferpapier

stukje schuurpapier

instructiekaart en voorbeeldtekeningen

set van 5 kleine boomschijfjes (diameter 6-8cm)

Let op: houtbranden of pyrografie is een techniek die best onder begeleiding van een volwassene gebruikt wordt. De pen kan heet worden en dient correct worden gebruikt om brandwonden te vermijden. Volg goed de instructies aangegeven op de instructiekaart!
Ideaal voor in de winter én zomer!
#gepersonaliseerd #moederdag #vaderdag #kerstcadeautjes #kerstversiering

€ 34,00