Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

DIY pakket punch needle for life

Start je met Punch Needle? En wil je het blijven doen? Dan investeer je beter in kwalitatieve materialen voor het leven. Het pakket bevat de Oxford punch needle regular #9 met stalen punt, esdoorn handvat met ergonomische greep. Je kan ook combineren met de fijnere versie Oxford Punch Needle 14# (deze zit niet in het pakket).
Verder krijg je een plastic frame dat je gemakkelijk kan aanspannen tijden je werk. Wil je stof bijbestellen van het zeer kwalitatieve Monk’s Cloth (die het voordeel geeft dat je niet de volledige stof moet vol punchen), hebben we momenteel ook roze, grijs en mosterd.
De online workshop laat toe dat jij kan starten wanneer je zelf wenst, op jouw eigen tempo! Je blijft toegang hebben tot een video-tutorial waar stap voor stap het punch needlen uitgelegd wordt. Ook krijg je zicht op hoe je de ideale afbeeldingen kan vinden om te punchen.
In dit DIY pakket:
Oxford Punch Needle #9 Regular (zonder doosje)
plastic frame: 27,9 x 27,9 cm
monk’s cloth gebroken wit – super kwaliteit: 40 x 40 cm
online Start-to-Punch-Needle : met ebook (8 pagina’s) en uitgebreide video-tutorial
gratis verzendkosten
prijs: 99,95 euro
Wil je graag een ingepakt cadeautje? Laat een berichtje na bij je bestelling en wij zorgen ervoor!

€ 99,95