Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

DIY Pakket houten hanglamp

Een echt juweel met houten kralen in jouw interieur! Wie wil dat nu niet? Met dit diy-pakket maak je jouw persoonlijke houten hanglamp. Meng je favoriete kleuren, leg jouw XL houten kralen in de juiste volgorde en je kan starten!
Geometrisch of niet? Vele kleurtjes of niet? Jij hebt een unieke hanglamp met hout en acrylverf gecreëerd die perfect in de kinderkamer, huiskamer of eender welke andere kamer kan pronken! Het leuke is dat je geen aansluiting op het elektriciteitsnetwerk nodig hebt. De lamp werkt gewoon op batterijen. Je kan ze dus eender waar hangen én je kan de volgorde van de kralen op tijd en stond naar wens aanpassen. Kijk voor inspiratie in het FB-fotoboek van houten hanglampen!
Je maakt zelf een op maat gemaakte hanglamp! Op maat gemaakt… door jezelf!
Inhoud DIY-pakket:
zwarte treklamp op batterijen (batterijen niet bijgeleverd)
houten houder voor lamp
vijf XL-kralen (2 blokken, 2 ronde en 1 disc)
2 fijne penselen
washitape
werkbeschrijving (download
Prijs pakket: €55
Verzending: gratis
Je bent ongeveer 2,5u bezig met dit DIY pakket. Veel plezier en een tof resultaat. Bestel nu en start over enkele dagen aan jouw eigen project.

€ 55,00