Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

DIY pakket: Weef je eigen wandtapijt

Weven is een methodische en langzame handeling die je naar een plaats van rust en focus brengt. Het werkt kalmerend en mediterend. Tijdens het weven ga je je meer concentreren om je ademhaling, je ritme en de vooruitgang van je geweven tapijtje. Het proces helpt je te vertragen alsook te ontspannen na een stressvolle dag, kortom ideaal om je hoofd leeg te maken.
Met dit pakket kan je waar en wanneer je wil zelf de handen uit de mouwen steken. Je hebt geen extra materiaal nodig zelf, alles zit in het pakket en wordt door ons opgestuurd. Via de video tutorial leggen we je alles stap voor stap uit en kan je pauzeren wanneer je wil of herbekijken wanneer het nodig is. https://youtu.be/awe2ZFUNDSY
Er zit voldoende materiaal in het pakket om niet één maar zelfs twee wandtapijtjes te maken. Ook leuk om een origineel cadeau te geven aan iemand.

€ 34,95