Momenteel ben je aangemeld met een gast account. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van lijstjestijd, is het noodzakelijk te registreren. Dit duurt maar even en is bovendien volledig gratis.

DIY Box online zeefdruk

De DIY BOX wordt thuis geleverd. Bekijk de online workshop via www.beleefatelierc.com en volg de instructies van Katrien van Atelier C.
Ga thuis met alle tools en kennis zelf aan de slag en maak de leukste creaties. Na het volgen van de workshop bedruk je helemaal zelf je kaartjes, posters, t-shirts, truien, tote-bags (1 exemplaar inclusief in de box!), stoffen om kledij van te maken, tafellakens, spandoeken om de zorg te bedanken…. Je kan het zo gek niet bedenken.
De online workshop bestaat uit 6 modules:
Wat is zeefdrukken?
Wat zijn de materialen en hoe moet ik deze hanteren?
Hoe maak ik een sjabloon? (voor 1 kleur en voor meerdere kleuren)
Hoe tekening ik zelf een stencil?
Hoe moet ik zeefdrukken?
Hoe werk ik af en kuis ik mijn materiaal op?
Extra module: kleurenleer: hoe meng ik mijn verf tot eender welke kleur?
Uiteraard blijven wij beschikbaar voor bijkomstige vragen. In de box zitten alleen maar duurzame (eco-inkt) en kindvriendelijke materialen. Na fixeren blijft de inkt op het textiel en kan je het mee wassen tot 40°.
Wanneer je de tools met zorg behandeld en zoals uitgelegd in de online workshop, kan je deze blijven gebruiken. Ook de sjablonen die je leert maken met onze afwasbare blaadjes kunnen veelvuldig gebruikt worden. Topidee als creatieve uitlaatklep, alleen of samen met je kinderen/vrienden/collega's!

€ 76,00